Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 30 decembrie 2022. Un căţel furat în Bucureşti s-a întors alături de stăpâni după doi ani

Observator de bine, 30 decembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 30.12.2022, 15:23

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 30 decembrie 2022

1) Un căţel furat în Bucureşti s-a întors alături de stăpâni după doi ani. Poliţiştii locali l-au găsit pe un câmp de la marginea Capitalei şi au dat de urma proprietarilor după ce i-au scanat microcipul.

2) Un fenomen astronomic rar a avut loc noaptea trecută. Toate planetele Sistemului Solar au putut fi observate, simultan, pe cer, iar cinci dintre ele erau vizibile chiar cu ochiul liber.

3) The Times a inclus România pe lista destinaţiilor ideale pentru Crăciunul de anul viitor. Jurnaliştii britanici ne-au plasat pe locul 5 în clasament, în faţa Austriei şi Suediei.

4) Mariah Carey a stabilit o nouă performanţă cu piesa "All I Want For Christmas Is You", compusă acum trei decenii. Cântecul a fost ascultat de 21 de milioane de ori într-o singură zi pe platforma Spotify, record absolut.

5) Un frizer din oraşul american Buffalo a devenit erou pentru 30 de persoane. Bărbatul i-a adăpostit la el în salon pe oamenii care au fost prinşi în calea unei furtuni de zăpadă fără precedent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 decembrie 2022. Un căţel furat în Bucureşti s-a întors alături de stăpâni după doi ani