Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 30 mai 2023. Regele Charles al III-lea va sosi în România la finalul acestei săptămâni, vineri

Observator de bine, 30 mai 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 30.05.2023, 10:06

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 30 mai 2023

1) Regele Charles al III-lea va sosi în România la finalul acestei săptămâni, vineri. Oficialii britanici spun că monarhul vine în ţara noastră pentru a se relaxa, şi nu într-o vizită oficială.

2) Mai multe servicii medicale vor fi gratuite începând de la 1 iulie. Printre ele se numără analizele care pot depista la timp cancerul sau fotoliile rulante pentru persoanele cu dizabilităţi.

3) Săptămâna de lucru de 4 zile este tot mai aproape de a deveni realitate în România. Uniunea Europeană le-a cerut tuturor statelor membre să introducă cât mai curând acest program.

4) Casa de vacanţă a cântăreţei Tina Turner din Elveţia va fi transformată într-un muzeu. Soţul regretatei artiste plănuieşte să dezvăluie publicului cele mai frumoase amintiri din cariera ei.

5) La numai 12 ani, un copil din California a absolvit facultatea, stabilind un nou record. Băiatul şi-a fixat deja şi viitorul obiectiv: să obţină în 4 ani licenţa de pilot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 mai 2023. Regele Charles al III-lea va sosi în România la finalul acestei săptămâni, vineri