Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 30 mai 2024. Ajutor de la stat de 15.000 lei pentru cuplurile infertile care își doresc copii

Observator de bine, 30 mai, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 30.05.2024 , 17:52

Observator de bine, știrile zilei de 30 mai 2024

1) David Popovici a devenit campion la proba de 200 de metri liber, în cadrul etapei de la Barcelona. Sportivul nostru a reuşit să stabilească şi un record al competiţiei.

2) Ajutor de la stat de 15.000 lei pentru cuplurile infertile care își doresc copii. Banii pot fi folosiţi pentru asigurarea medicamentelor şi procedurilor de specialitate în ţară.

Vezi și

3) Un profesor de limba română din Buzău face pregătire gratuită pentru cei care susţin Evaluarea Naţională. Cătălin Zăman a fost premiat în 2021, după ce peste jumătate din elevii săi au obţinut medii de peste 9 la examen.

4) Guvernul finanțează în premieră programul „Rabla pentru tractoare”. Fermierii care aplică au şansa de a obţine până la 20.000 de euro pentru utilaje.

5) Braşovul va avea o aplicaţie care va oferi în timp real date despre transportul în comun. De asemenea, călătorii vor primi alerte când autobuzele nu ajung la ora programată.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 mai 2024. Ajutor de la stat de 15.000 lei pentru cuplurile infertile care își doresc copii