Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 30 martie 2023. Un micuţ sat din Prahova a convins oameni inclusiv din Marea Britanie să se mute aici

Observator de bine, 30 martie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 30.03.2023, 16:10

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 30 martie 2023

1) Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami şi şi-a egalat cea mai bună performanţă din carieră. Românca a învins-o în "sferturi" pe Arina Sabalenka, locul 2 mondial.

2) Un micuţ sat din Prahova a convins oameni inclusiv din Marea Britanie să se mute aici. Noii locuitori se bucură de condiţii ca la oraş şi şi-au deschis diverse afaceri în localitatea Slon.

3) România se află în topul statelor europene în ceea ce priveşte transportul "verde". Ţara noastră a înregistrat o creştere de aproape 120% a numărului de vehicule electrice în ultimul an, fiind pe locul 4 la acest capitol.

4) După 70 de ani în care gheparzii asiatici au fost consideraţi dispăruţi, în India s-au născut primii pui din această specie. Evenimentul a fost anunţat pe Twitter, de Ministrul Mediului.

5) Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi-a actualizat recomandările cu privire la pandemia de coronavirus. Experţii sunt de părere că adolescenţii şi copiii nu mai au nevoie de vaccinul anti-covid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 martie 2023. Un micuţ sat din Prahova a convins oameni inclusiv din Marea Britanie să se mute aici