Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 30 noiembrie 2022. Emma Răducanu a fost numită membră a Ordinului Imperiului Britanic

Observator de bine, 30 noiembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 30.11.2022, 15:46

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 30 noiembrie

1) Emma Răducanu a fost numită membră a Ordinului Imperiului Britanic, de către Regele Charles al III-lea. Sportiva de origine română a fost premiată în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Castelul Windsor.

2) Tinerii cercetători români vor încasa premii mai mari. Guvernul a aprobat noile plafoane, cuprinse între 6.000 şi 15.000 de lei, în funcţie de locul obţinut la competiţiile ştiinţifice internaţionale.

3) De astăzi începem campania Observator "Ajut eu!". Intră pe site-ul ajuteu.ro şi scrie-ne povestea ta, sau ajută la rândul tău pe altcineva.

4) Mini-kiturile cu panouri fotovoltaice, soluţia preferată de români pentru facturi mici la energie. Investiția porneşte de la 100 de lei, iar în timp costrile se pot reduce la zero.

5) România va avea cel mai mare parc fotovoltaic din Europa, care va fi construit în Arad. Lucrările încep de anul viitor şi vor costa 800 de milioane de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 noiembrie 2022. Emma Răducanu a fost numită membră a Ordinului Imperiului Britanic