Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 30 octombrie 2023. Prima locomotivă românească hibrid este gata şi a început să circule în Arad

Observator de bine, 30 octombrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 30.10.2023, 11:43

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 30 octombrie 2023

1) Prima locomotivă românească hibrid este gata şi a început să circule în Arad. Vehiculul ecologic a fost construit de inginerii din Constanţa şi poate trage după el garnituri chiar şi de 600 de metri lungime.

2) O italiancă s-a mutat definitiv în România, după ce s-a îndrăgostit de limba noastră. Daria Barcheri este profesoară la un liceu din Bucureşti, iar poetul ei preferat este Mihai Eminescu.

3) Concert caritabil pentru refacerea spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, devastat de incendiu. Orchestra Marea Neagră a ţinut un spectacol pe scena teatrului Oleg Danovski, iar banii încasaţi din bilete au fost donaţi.

4) The Beatles lansează un ultim cântec, după 50 de ani de la despărțire. Pe piesă va putea fi auzită inclusiv vocea lui John Lenon, cu ajutorul inteligenţei artificiale.

5) Primele 10 autobuze electrice chinzeşti care vor circula prin Bucureşti au sosit. Vehiculele au fost livrate cu 4 luni înainte de termenul din contract.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 octombrie 2023. Prima locomotivă românească hibrid este gata şi a început să circule în Arad