Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 august 2023. Înotătorul Paul Georgescu a reuşit să traverseze Canalul Bristol pe distanţa sa istorică

Observator de bine, 1 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 01.08.2023, 15:45

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 1 august 2023

1) Premieră pentru România. Înotătorul Paul Georgescu a reuşit să traverseze Canalul Bristol pe distanţa sa istorică, la capătul unei curse care a durat 11 ore.

2) După ce i-au ajutat pe greci să stingă incendiile, pompierii români vin şi în ajutorul Franţei. Salvatorii au plecat în misiune în Marsilia, fiind pregătiţi să intervină dacă va fi nevoie.

3) Cursurile de limbă română revin în școlile din Marea Britanie. Acestea fuseseră oprite după ieşirea Regatului Unit din Uniunea Europeană.

4) Speranţa de viaţă va creşte până la 120 de ani peste câteva decenii. Cercetătorii spun că acest lucru este posibil datorită noilor tehnologii, precum inteligenţa artificială, şi a cunoştinţelor dobândite în urma pandemiei.

5) În Munţii Bucegi există o nouă specie de orhidee, lucru confirmat şi de oamenii de ştiinţă. Floarea a fost observată prima dată în 2009, dar ulterior s-a crezut că a fost distrusă din cauza dezvoltării imobiliare din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 august 2023. Înotătorul Paul Georgescu a reuşit să traverseze Canalul Bristol pe distanţa sa istorică