Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 31 august 2023. Şoferii ar putea plăti poliţe RCA la preţuri plafonate până la anul

Observator de bine, 31 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 31.08.2023, 14:50

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 31 august 2023

1) Şoferii ar putea plăti poliţe RCA la preţuri plafonate până la anul şi nu doar până la toamnă, aşa cum a fost stabilit iniţial. În plus, şi asigurările Euroins vor avea valabilitatea prelungită.

2) România îşi menţine statutul de cel mai mare producător de prune din Uniunea Europeană. Anul acesta, fermierii anunţă o recoltă record de aproape un milion de tone.

3) 4.000 de britanici vor fi primii oameni din lume care vor beneficia de un tratament injectabil anti-cancer. Acesta a dat rezultate bune în faza studiilor clinice pentru tumori pulmonare, de sân sau ficat.

4) Vineri începe o nouă sesiune a Programului Rabla Clasic şi Rabla Plus. Şoferii care vor să îşi schimbe maşinile vechi pot primi tichete de până la 10.000 de euro, în funcţie de ce model vor să îşi cumpere.

5) Fanii universului Barbie pot cumpăra o casă în stil victorian, vopsită complet într-o culoare de roz intens. Locuinţa are şapte dormitoare şi 4 băi, iar preţul de pornire este de un milion de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 31 august 2023. Şoferii ar putea plăti poliţe RCA la preţuri plafonate până la anul