Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 31 ianuarie 2023. Ajutor important pentru o bătrână din Constanţa, care a sunat la 112 să anunţe că moare de frig

Observator de bine, știrile zilei de 31 ianuarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 31.01.2023, 12:03

Observator de bine, știrile zilei de 31 ianuarie 2023

1) Ajutor important pentru o bătrână din Constanţa, care la 85 de ani a sunat la 112 să anunţe că moare de frig. Impresionaţi de povestea ei, mai mulţi oameni s-au mobilizat şi au promis că nu va mai avea grija facturilor.

2) Petrecere fastuoasă pentru românca Anastasia Soare, considerată "Regina Sprâncenelor" de la Hollywood. Jennifer Lopez, Jessica Alba şi Oprah au venit să îi ureze "La mulţi ani!" în persoană.

3) Gest emoţionant al celebrului YouTuber american Mister Beast. Tânărul de 24 de ani a ajutat 1.000 de persoane să-şi recapete vederea, după ce le-a plătit operaţiile de îndepărtare a cataractei.

 4) Final fericit pentru o femeie care a intrat în travaliu, în timp ce mergea cu trenul din Franţa în Germania. Ajutată de un pasager care era medic rezident, aceasta a născut un băieţel perfect sănătos.

5) La 60 de ani de când a cumpărat un candelabru pentru 250 de lire, un englez este pe cale să se îmbogăţească. Creaţia sculptorului elveţian Alberto Giacometti va fi scoasă la licitaţie, iar preţul final ar putea atinge 7 milioane de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 31 ianuarie 2023. Ajutor important pentru o bătrână din Constanţa, care a sunat la 112 să anunţe că moare de frig