Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 31 iulie 2023. Vis împlinit pentru un tânăr crescut la orfelinat. Andrei a absolvit Academia de Poliţie

Observator de bine, 31 iulie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 31.07.2023, 15:22

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 31 iulie 2023

1) Elevii români continuă să uimească la nivel internaţional. Tinerii au obţinut şase medalii şi două menţiuni la Olimpiada Internaţională de Lingvistică, desfăşurată în Bulgaria.

2) Vis împlinit pentru un tânăr crescut la orfelinat şi trecut prin numeroase încercări în viaţă. Acesta a devenit jandarm după ce a absolvit Academia de Poliţie, iar astăzi a început serviciul.

3) Un sat din Banat în care mai trăiau doar nouă oameni renaşte în mod uimitor. Atraşi de peisaje şi de ultimele investiţii din zonă, mai mulţi orăşeni sau chiar şi străini şi-au cumpărat case şi vor să se mute aici.

4) Descoperire promițătoare în lupta împotriva cancerului de sân. O echipă internaţională de cercetători a creat un compus care are potenţialul de a opri răspândirea bolii.

5) O soluție modernă va fi folosită în premieră în București pentru consolidarea unei clădiri cu risc seismic. Lucrările se vor realiza doar în exterior, iar locatarii nu vor mai fi mutaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 31 iulie 2023. Vis împlinit pentru un tânăr crescut la orfelinat. Andrei a absolvit Academia de Poliţie