Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 31 mai 2023. S-a deschis primul centru gratuit de psihoterapie din România

Observator de bine, 31 mai 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 31.05.2023, 10:34

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 31 mai 2023

1) Intervenţie salvatoare pentru doi bolnavi cu afecţiuni grave. După ani de aşteptare, medicii din Iaşi le-au oferit şansa la o viaţă normală, datorită unui transplant renal.

2) Tot mai mulţi străini aleg să vadă frumuseţile ţării noastre. Ultimul raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite plasează România în topul statelor cu venituri din turism în creştere, la nivel global.

3) Premierul celei mai bogate regiuni din Germania, Bavaria, promovează micii româneşti pe pagina lui de Facebook. Markus Soder i-a îndemnat pe nemţi să încerce delicatesa noastră, cu muştar şi o chiflă proaspătă.

4) S-a deschis primul centru gratuit de psihoterapie din România. 30 de psihologi şi psihoterapeuţi pot oferi gratuit consiliere pentru 300 de români, săptămânal.

5) Turiştii care aleg vechea rută spre litoral au de acum drumul mai liber. Pasajul de la Drajna a fost inaugurat, astfel că nu vor mai fi nevoiţi să stea zeci de minute la coadă la barieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 31 mai 2023. S-a deschis primul centru gratuit de psihoterapie din România