Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 31 mai 2024. Operaţie efectuată în premieră în România. Neurochirurgii din Iaşi i-au extirpat unui băieţel o tumoră gigant

Observator de bine, 31 mai, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 31.05.2024 , 16:01

Observator de bine, știrile zilei de 31 mai 2024

1) A doua medalie de aur pentru David Popovici la competiţia de la Barcelona. După ce a terminat pe primul loc la proba de 200 de metri, sportivul s-a impus şi la cea de 100 de metri liber.

2) Cel mai mare târg de artă contemporană din Europa Centrală şi de Est are loc în aceste zile la Bucureşti. Aici puteţi admira lucrările a 170 de artişti din toată lumea.

Vezi și

3) Simona Halep a primit un wild card la turneul de tenis de la Iași, care are loc în iulie. Premiile totale sunt în valoare de 260.000 de dolari.

4) Şi-a regăsit căţelul pe care îl pierduse în urmă cu doi ani. Un bărbat din Caraş-Severin s-a reunit cu Dixie, un golden retriever de care nu mai ştia nimic din 2022, după ce pompierii au găsit patrupedul pe stradă şi l-au dus la un veterinar.

5) Operaţie efectuată în premieră în România. Neurochirurgii din Iaşi i-au extirpat unui băieţel o tumoră gigant, folosind o substanţă inovatoare, care protejează ţesutul cerebral sănătos.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 31 mai 2024. Operaţie efectuată în premieră în România. Neurochirurgii din Iaşi i-au extirpat unui băieţel o tumoră gigant