Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 31 martie 2023. Aplicaţia de transport public din Bucureşti a fost integrată în Google Maps

Observator de bine, 31 martie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 31.03.2023, 09:15

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 31 martie 2023

1) Medicii italieni anunţă că Papa Francisc se simte mult mai bine, după ce în urmă cu două zile a fost internat în spital. Suveranul Pontif suferă de bronşită infecţioasă, însă răspunde foarte bine tratamentului.

2) Aplicaţia de transport public din Bucureşti a fost integrată în Google Maps. Călătorii pot vedea de-acum autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele în timp real pe hartă.

3) Un nou test de sânge este miracolul mult aşteptat în lumea medicală. Experţii spun că poate detecta 25 de tipuri de cancer, înainte cu un an ca tumoarea să se formeze.

4) Veşti bune pentru localnicii din Ponoarele, una dintre cele mai izolate comune din România. Poştaşii au primit ATV-uri pentru a le aduce pensiile sau alte documente, astfel că nu mai sunt nevoiţi să parcurgă zeci de kilometri până la diverse instituţii.

5) Jeremmy Renner a acordat primul său interviu după accidentul care i-ar fi putut fi fatal. Actorul a povestit cum a decurs recuperarea şi spune că acum şi-a recăpătat forţele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 31 martie 2023. Aplicaţia de transport public din Bucureşti a fost integrată în Google Maps