Antena Meniu Search
x

Observator de bine, 4 aprilie 2023. Olaf Scholz a venit în prima sa vizită la Bucureşti şi a avut numai cuvinte de laudă

Observator de bine, 4 aprilie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.04.2023, 09:54

Observator de bine, știrile zilei de 4 aprilie 2023

1) Olaf Scholz a venit în prima sa vizită la Bucureşti şi a avut numai cuvinte de laudă. Cancelarul german a apreciat felul în care au fost trataţi refugiaţii ucraineni şi s-a arătat încrezător că anul acesta vom putea adera la Schengen.

2) Momente emoţionante în Turcia, la aproape două luni de la cutremurul devastator. Bebeluşul care a supravieţuit mai bine de 5 zile sub dărâmături a fost externat şi a ajuns din nou în braţele mamei sale.

3) NASA a prezentat echipa de patru astronauţi care va călători pe orbita Lunii, după o pauză de 50 de ani. Misiunea Artemis Doi va "decola" în noiembrie 2024 şi va dura 10 zile.

4) Un mic sat din Spania vine cu o ofertă inedită pentru a-i convinge pe turişti să se mute aici. Pe lângă preţurile mici ale caselor, autorităţile le promit şi că le vor da an de an câte 1.600 euro pentru cheltuieli.

5) O femeie din Filipine a devenit cea mai în vârstă apariţie de pe coperta Vogue. Celebra revistă prezintă povestea indigenei care a ţinut în viaţă o artă a tatuajelor numită "batok".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 aprilie 2023. Olaf Scholz a venit în prima sa vizită la Bucureşti şi a avut numai cuvinte de laudă