Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 august 2021. Familia de urși panda roșii din România s-a mărit

Observator de bine, 4 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 04.08.2021, 22:37

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 4 august 2021

1) Peggy şi Benji, singurii urşi panda roşii din România, au devenit părinţi. Puii au trecut cu bine peste perioada critică, iar braşovenii sunt invitaţi acum să le aleagă câte un nume.

2) Dacia Sandero este din nou cel mai vândut autoturism al lunii iulie în Spania. Modelul românesc a mai ocupat primul loc în acest clasament la finalul anului 2020.

3) Alexandru Novac s-a calificat în finala de aruncare a suliţei de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Atletul român a reuşit cea mai bună peformanţă personală a sezonului şi se va lupta cu şanse mari pentru o medalie.

4) Barack Obama împlineste astăzi 60 de ani şi ii va sărbători cu fast şi aglomeraţie, in weekend. Fostul preşedinte american a invitat la petrecerea de pe o insulă din Massachusetts 700 de persoane, printre care Oprah şi George Clooney.

5) Noile păpuşi Barbie au fost dezvăluite în Statele Unite şi sunt prezentate în ipostaza de savante. Vedeta colecţiei este Sarah Gilbert, cercetătoarea care a contribuit la crearea vaccinului AstraZeneca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 august 2021. Familia de urși panda roșii din România s-a mărit