Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 august 2023. O bătrână "cu sinuzită" a traversat țara pentru a-și salva viața la Iași. Avea de fapt cancer la creier

Observator de bine, 4 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 04.08.2023, 16:38

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 4 august 2023

1) Medicii din Iaşi au făcut o nouă minune, pentru o pacientă de 74 de ani din Hunedoara cu tumoare la creier. După luni întregi de dureri interminabile, femeia a traversat toată ţara pentru a ajunge la spitalul din Moldova, unde a fost operată cu succes.

2) Jumătate dintre pădurile României vor fi protejate de lege. Potrivit noului Cod Silvic, tăierile la ras vor fi interzise, iar unele zone ar putea fi păzite de jandarmi.

3) Medaliile, colanele şi pagaia campionului olimpic Ivan Patzaichin sunt expuse la Muzeul Ţăranului Român. Expoziţia poate fi vizitată la până la finalul acestei săptămâni.

4) Persoanele care s-au trezit în mijlocul incendiilor din insula Rodos vor putea merge la anul gratis în vacanţă în Grecia. Decizia a fost anunţată de premierul elen, în încercarea de a le reda turiştilor încrederea după coşmarul trăit.

5) Rachetele de ultimă generaţie SkyCeptor, destinate sistemelor Patriot, se vor fabrica în România. Electromecanica Ploieşti a semnat cu Raytheon o scrisoare de intenţie pentru a începe colaborarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 august 2023. O bătrână "cu sinuzită" a traversat țara pentru a-și salva viața la Iași. Avea de fapt cancer la creier