Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 ianuarie 2024. O companie privată va introduce, din martie, un tren care să lege Aeroportul Otopeni de oraşul bulgar Ruse

Observator de bine, 4 ianuarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 04.01.2024, 17:03

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 4 ianuarie 2024

1) Un copil de numai 3 ani a fost salvat de o operaţie dificilă, realizată la spitalul din Iaşi. Micuţului i s-a extirpat o tumoră cerebrală de 4 centimetri, iar intervenţia a fost una de succes.

2) O companie privată va introduce, din martie, un tren care să lege Aeroportul Otopeni de oraşul bulgar Ruse. Preţul unei călătorii va fi de 25 de euro.

3) Craiova va avea un nou stadion modern, în valoare de 54 de milioane de euro. Proiectul ar urma să fie gata la finalul anului 2027.

4) Primul transplant parţial de inimă din lume se dovedeşte a fi un succes. Operaţia a fost efectuaţă în premieră în Statele Unite, pe un nou născut.

5) Celebrul joc Tetris a fost terminat pentru prima dată, la 34 de ani de la lansare. Cel care a reuşit această performanţă este un băiat de 13 ani din statul american Oklahoma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 ianuarie 2024. O companie privată va introduce, din martie, un tren care să lege Aeroportul Otopeni de oraşul bulgar Ruse