Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 iulie 2023. Noua Zeelandă este prima ţară care interzice pungile de plastic pentru ambalarea alimentelor din supermarket

Observator de bine, 4 iulie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 04.07.2023, 15:36

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 4 iulie 2023

1) Concediul medical va putea fi acordat mai uşor şi cu mai puţină birocraţie. Un nou proiect de lege prevede ca angajaţii să îl poată obţine direct de la medicul de familie.

2) Veşti bune pentru studenţi, dar şi pentru familii. Programele Family Start și Student Invest au fost modificate, iar limitele de credit fără dobândă au crescut până la 150.000 de lei.

3) Primul medicament creat exclusiv de inteligenţa artificială intră în faza de testare clinică. Cercetătorii speră să trateze cu el pacienţii care suferă de fibroză pulmonară.

4) Cel mai rapid violonist din lume concertează la Timişoara. David Garrett are programat spectacolul de la Casa de Cultură pe 31 iulie, iar preţurile biletelor încep de la 90 de lei.

5) Noua Zeelandă este prima ţară care interzice pungile de plastic pentru ambalarea alimentelor din supermarket. Măsura face parte dintr-un program amplu de a proteja mediul înconjurător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 iulie 2023. Noua Zeelandă este prima ţară care interzice pungile de plastic pentru ambalarea alimentelor din supermarket