Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 4 iunie 2024. Elevii, profesorii şi personalul din Educaţie vor avea zi liberă mâine

Observator de bine, 4 iunie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 04.06.2024 , 19:30

Observator de bine, știrile zilei de 4 iunie 2024

1) Elevii, profesorii şi personalul din Educaţie vor avea zi liberă mâine. Pe 5 iunie este sărbătorit Gheorghe Lazăr, întemeietorul învăţământului modern românesc.

2) O româncă fascinează străinii cu magia care iese din mâinile sale. Meşterul popular Mioara Dinoiu a ţesut de-a lungul anilor kilometri de covoare şi mii de cămăşi tradiţionale, iar acum şi-a transformat casa într-un muzeu.

Vezi și

3) Legea prin care românii sunt notificaţi prin SMS atunci când le expiră actele a fost adoptată în Senat. Potrivit proiectului, anunţul va fi făcut cu 90 sau 180 de zile înainte de termen.

4) Fenomen astronomic spectaculos. Şase planete s-au aliniat astăzi în zori şi vor putea fi admirate timp de câteva zile.

5) Un vaccin experimental pentru cancerul de piele a obținut rezultate extraordinare. Studiile efectuate timp de trei ani arată că a prelungit vieţile a 75% din pacienţii cu o formă mortală a bolii.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 iunie 2024. Elevii, profesorii şi personalul din Educaţie vor avea zi liberă mâine