Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 mai 2023. David Popovici şi-a donat medalia de aur cucerită la Campionatul Mondial, pentru un scop nobil

Observator de bine, 4 mai 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.05.2023, 10:52

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 4 mai 2023

1) David Popovici şi-a donat medalia de aur cucerită la Campionatul Mondial, pentru un scop nobil. Distincţia a fost topită şi transformată în 100 de fundiţe aurii, care vor fi dăruite copiilor care înving cancerul.

2) Bibliotecarul Avram Iancu, deținătorul mai multor recorduri mondiale, uimeşte din nou. Sportivul din Petroşani a traversat înot Marea Galileii, în mai puţin de 12 ore.

3) Vremurile în care furnizorii de servicii îşi pun clienţii să aştepte chiar şi cu orele la telefon sunt pe cale să apună. O nouă lege îi obligă pe angajaţii din call center să preia apelurile în cel mult 5 minute.

4) Cercetătorii anunţă că am intrat în "era vindecării Alzheimerului". Un nou tratament a reuşit să încetinească declinul cognitiv asociat bolii.

5) Turcia a făcut cadou Mexicului un pui de ciobănesc german, în semn de recunoştinţă pentru ajutorul oferit după cutremur. În urmă cu trei luni, unul dintre câinii folosiţi la operaţiunile de salvare şi-a pierdut viaţa, din cauza stresului şi a epuizării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 mai 2023. David Popovici şi-a donat medalia de aur cucerită la Campionatul Mondial, pentru un scop nobil