Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 octombrie 2021. Medicii din Iaşi i-au redat vederea unei femei de 63 de ani

Observator de bine, 4 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 05.10.2021, 14:38

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 4 octombrie 2021

1) David Julius şi Ardem Patapoutian au primit Premiul Nobel pentru Medicină pe 2021. Cercetătorii au fost recompensaţi pentru descoperirea receptorilor de temperatură şi atingere.

2) Medicii din Iaşi i-au redat vederea unei femei de 63 de ani, care orbise din cauza unei tumori. Operaţia a durat mai bine de şapte ore, iar pacienta s-a recuperat miraculos în doar două zile.

3) Pompierii din Predeal au salvat un pui de urs care îşi prinsese capul într-un butoi. Intervenția a fost una de succes, iar animalul s-a reîntors în mediul lui natural fără a suferi răni.

4) Mihaela Buzărnescu a cucerit primul titlu după o pauză de trei ani. Jucătoarea de tenis a devenit campioană la un turneu din Franţa, cu premii în valoare de 80.000 de dolari.

5) Păpuşa Barbie apare acum în ipostază de astronaut, care pluteşte la gravitaţie zero. Proiectul a fost făcut la iniţiativa Agenţiei Spaţiale Europene, care speră să convingă cât mai multe fete să exploreze acest domeniu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 octombrie 2021. Medicii din Iaşi i-au redat vederea unei femei de 63 de ani