Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 4 octombrie 2024. Banca Naţională a României ia în calcul o nouă scădere a dobânzii-cheie, astăzi

Observator de bine, 4 octombrie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 04.10.2024 , 15:18

Observator de bine, știrile zilei de 4 octombrie 2024

1) Banca Naţională a României ia în calcul o nouă scădere a dobânzii-cheie, astăzi. Economiştii anticipează că va coborî cu 0,25%, lucru care înseamnă rate mai mici pentru români.

2) Zestrea maramureșeană renaște cu ajutorul aliaţilor de peste ocean. Una dintre cele mai vechi și pitorești biserici de lemn din nordul României va fi restaurată graţie unei donaţii din Statele Unite.

Vezi și

3) Parcurs perfect al echipei FCSB în Europa League. Roş-albaştrii au maximum de puncte, după ce au învins aseară cu 1 la zero pe PAOK, într-un meci disputat în Grecia.

4) Cel mai modern petrolier construit în România a fost lansat la apă. Nava este automatizată complet şi a costat 35 de milioane de dolari.

5) Celebrul rapper american Eminem va deveni bunic. Vestea a fost dezvăluită chiar de artist, într-un clip care a devenit viral pe internet.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 octombrie 2024. Banca Naţională a României ia în calcul o nouă scădere a dobânzii-cheie, astăzi