Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 aprilie 2023. Telescopul spaţial James Webb a surprins cea mai îndepărtată galaxie din Univers

Observator de bine, 5 aprilie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.04.2023, 09:52

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 5 aprilie 2023

1) Colegiul Naţional "Petru Rareş" Piatra-Neamţ a obţinut premiul I la concursul internaţional "National Space Society". Dintre cele 4.500 lucrări înscrise în competiţie, juriul a ales-o câştigătoare pe cea a elevilor români.

2) După o lungă aşteptare, casa Nanu Muscel a fost redeschisă publicului. Monumentul istoric din Piaţa Romană a trecut printr-un proces de renovare şi consolidare care a durat 10 ani.

3) Amplă campanie de donare de sânge în Botoşani. Poliţiştii, pompierii şi jandarmii s-au mobilizat pentru a asigura rezervele necesare spitalelor din judeţ.

4) Telescopul spaţial James Webb a surprins cea mai îndepărtată galaxie din Univers. Studiile publicate de cercetători arată că s-a format la numai 320 de milioane de ani după Big Bang.

5) O fundaţie caritabilă i-a îndeplinit marea dorinţă unei femei de 93 de ani din Scoţia. Organizaţia a închiriat un avion privat de mici dimensiuni pentru ea şi a lăsat-o chiar să îl piloteze deasupra ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 aprilie 2023. Telescopul spaţial James Webb a surprins cea mai îndepărtată galaxie din Univers