Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 aprilie 2024. Fabrica de tunuri din Reşiţa îşi va redeschide porţile, după o pauză de 15 ani. Uzina va trece printr-un proces de retehnologizare

Observator de bine, 5 aprilie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.04.2024, 18:27

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 5 aprilie 2024

1) Andrada Văideanu este prima femeie premiată cu titlul de "Jandarmul de onoare al anului". Distincţia a fost acordată după ce ofiţerul a reuşit să prindă un pedofil care era şi recidivist.

2) Melodia "Dragostea din tei" a trupei O-Zone devine din nou populară. Legendarul DJ David Guetta a anunţat că va crea o nouă versiune a cântecului, împreună cu "One Republic".

3) Fabrica de tunuri din Reşiţa îşi va redeschide porţile, după o pauză de 15 ani. Uzina va trece printr-un proces de retehnologizare, iar apoi va angaja sute de persoane.

4) Galaţi este primul oraş din România care va avea un funcţionar public virtual. Asistenul îi va ajuta pe oameni cu răspunsuri despre taxe şi impozite.

5) Un american şi-a regăsit căţelul după ce au stat 9 luni despărţiţi. Patrupedul a dispărut de acasă în vara anului trecut şi a ajuns la 3.000 de kilometri distanţă, însă veterinarii i-au găsit familia cu ajutorul microcipului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 aprilie 2024. Fabrica de tunuri din Reşiţa îşi va redeschide porţile, după o pauză de 15 ani. Uzina va trece printr-un proces de retehnologizare