Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 5 august 2024. România a terminat pe locul al treilea în clasamentul pe naţiuni la canotaj

Observator de bine, 5 august, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 05.08.2024 , 18:31

Observator de bine, știrile zilei de 5 august 2024

1) România a terminat pe locul al treilea în clasamentul pe naţiuni la canotaj. Ţara noastră a obţinut în total două medalii de aur şi trei de argint.

2) O barcă medievală a fost expusă în premieră la Palatul Culturii din Iaşi. Piesa de patrimoniu este veche de aproximativ 500 de ani şi a fost realizată dintr-un singur trunchi de copac.

Vezi și

3) Direcţia de Sănătate Publică anunţă că putem să facem baie în mare la Corbu şi Vadu. Nivelul bacteriilor periculoase a ajuns în limite nomale, după ce joi era de şase ori mai mare decât cel admis.

4) Fetiţa de 7 ani care a fost lovită de o maşină într-un parc din Capitală îşi revine. Medicii au decis că poate fi transferată de la Terapie Intensivă într-un salon.

5) Fiica unui muncitor migrant a fost desemnată noua Miss Statele Unite. Tânăra este ofiţer în armată, după ce a absolvit Academia Militară în primii 5% din clasa ei.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 august 2024. România a terminat pe locul al treilea în clasamentul pe naţiuni la canotaj