Antena Meniu Search
x

Video Observator de Bine, 5 decembrie 2022. O tânără din Bucureşti a înfiinţat primul muzeu virtual al patrimoniului românesc

Observator de bine, 5 decembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.12.2022, 13:59

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 5 decembrie 2022

1) O tânără din Bucureşti a înfiinţat primul muzeu virtual al patrimoniului românesc. Ana Rubeli a "adunat" pe site-ul aiciastat.ro o colecţie impresionantă de clădiri istorice, care au în spate poveşti unice.

2) Momente emoţionante la Arena Circului Metropolitan din Capitală. Peste 1500 de copii au sărbătorit cu dansuri şi concursuri Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi.

3) Un start-up olandez a început producţia primei maşini solare din lume. Autovehiculul electric este dotat cu panouri solare pe capotă şi poate să ruleze fără încărcare între două şi şapte luni.

4) Instititul Pantone a ales culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, care, în opinia experţilor, promovează optimismul și bucuria.

5) Insula Sfânta Elena din Atlanticul de Sud aniversează ziua de naștere a celui mai bătrân animal terestru din lume. Sărbătoritul este o broască ţestoasă pe nume Jonathan, care a împlinit 190 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de Bine, 5 decembrie 2022. O tânără din Bucureşti a înfiinţat primul muzeu virtual al patrimoniului românesc