Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 februarie 2024. În primele 10 luni ale anului trecut, România a fost vizitată de aproape două milioane de turişti străini

Observator de bine, 5 februarie 2024, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.02.2024, 18:57

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 5 februarie 2024

1) În primele 10 luni ale anului trecut, România a fost vizitată de aproape două milioane de turişti străini. Americanii au fost cei mai interesaţi de locurile în care s-a filmat celebrul serial Wednesday.

2) Final fericit pentru o fetiță de 9 ani din Eforie, care a cerut ajutorul Poliţiei după ce şi-a pierdut pisica. Agenții au găsit felina în timp record și i-au readus zâmbetul pe buze copilei.

3) Bucătarii români au fost premiaţi la Olimpiada Culinară de la Stuttgart. Tinerii, care au între 15 şi 20 de ani, au terminat pe locul patru la cea mai importantă competiţie din lume.

4) Cel mai mic bebeluş din România a fost externat. Fetiţa născută prematur avea doar 390 de grame cand a venit pe lume şi a stat internată mai bine de trei luni la spitalul din Constanţa.

5) Românii care au fost victimele unor infracţiuni vor putea beneficia de noi ajutoare din partea statului. Aceştia vor primi vouchere de nevoi urgente, în valoare de cel mult 16.500 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 februarie 2024. În primele 10 luni ale anului trecut, România a fost vizitată de aproape două milioane de turişti străini