Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 5 iulie 2024. Mai mulţi elevi români au câştigat cea mai prestigioasă competiţie de robotică din lume

Observator de bine, 5 iulie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 05.07.2024 , 16:31

Observator de bine, știrile zilei de 5 iulie 2024

1) Un pictor din Vâlcea este pe cale să intre în Cartea Recordurilor. Adrian Luţă plănuieşte să picteze complet Barajul Brădişor, care are 62 de metri înălţime şi e lung de 200 de metri.

2) Mai mulţi elevi români au câştigat cea mai prestigioasă competiţie de robotică din lume. Echipa din Prahova a terminat pe primul loc la toate cele 12 probe, stabilind un nou record mondial.

Vezi și

3) Izolarea termică a blocurilor ar putea fi gratuită. Un nou proiect de lege prevede ca primăriile să suporte sumele plătite de asociaţiile de proprietari pentru anvelopare.

4) Autorităţile americane au aprobat un nou medicament pentru Alzheimer. Tratamentul s-a dovedit eficient în privinţa încetinirii evoluţiei bolii.

5) Cea mai veche pictură rupestră din lume a fost descoperită pe o insulă indoneziană. Are peste 51.000 de ani vechime și înfățișează mai mulţi oameni în jurul unui porc sălbatic.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 iulie 2024. Mai mulţi elevi români au câştigat cea mai prestigioasă competiţie de robotică din lume