Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 iunie 2023. Regele Charles a invitat 40 de localnici din Valea Zălanului la un picnic

Observator de bine, 5 iunie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 05.06.2023, 16:19

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 5 iunie 2023

1) Regele Charles a invitat 40 de localnici din Valea Zălanului la un picnic. Suveranul a chemat chiar şi un bucătar din Marea Britanie ca să le gătească.

2) Un sibian a dat peste o adevărată comoară, la o săptămână după ce şi-a cumpărat detector de metale. Bărbatul a găsit mai multe monede de pe vremea împăratului Constantin al II-lea, adică acum aproximativ 1700 de ani.

3) Misiune cu final fericit în cazul unui căţel care a căzut într-o prăpastie de 200 de metri, din Bucegi. Salvamontiştii l-au recuperat după trei ore în care au depus eforturi enorme.

4) O româncă a ajuns printre cele mai bogate femei din Statele Unite. Regina Sprâncenelor, Anastasia Soare, este pe locul 31 în topul Forbes, cu o avere de 800 de milioane de dolari.

5) Gest impresionant al cântăreţei Beyonce pentru angajaţii unui hotel din Londra. Artista le-a făcut cadou bilete VIP la concertele ei şi le-a plătit mâncarea şi băutura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 iunie 2023. Regele Charles a invitat 40 de localnici din Valea Zălanului la un picnic