Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 5 iunie 2024. O elevă din Gorj a reuşit o performanţă remarcabilă. Este singura românca admisă la prestigioasa Universitate Dartmouth din America

Observator de bine, 5 iunie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 05.06.2024 , 15:19

Observator de bine, știrile zilei de 5 iunie 2024

1) Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, la dublu. Românca, locul 40 la nivel mondial, şi-a egalat astfel performanţa din urmă cu doi ani.

2) Poveste cu final fericit în cazul lui Patrocle, căţelul căutat timp de două luni şi jumătate. Patrupedul a fost returnat familiei, iar cel care l-a găsit nu a dorit să accepte recompensa de 6.000 de lei.

Vezi și

3) Grecia, ţara preferată de turiştii români, lansează o aplicaţie special pentru ei. Aceasta foloseşte inteligenţa artificială şi oferă orice informaţie pentru o vacanţă de neuitat.

4) O elevă din Gorj a reuşit o performanţă remarcabilă. Tânăra este singura românca admisă la prestigioasa Universitate Dartmouth din America, acolo unde va beneficia de o bursă de 400.000 de dolari.

5) Banca Naţională a României lansează o monedă de 10 lei. Banul de argint celebrează 100 de ani de când România a cucerit prima medalie olimpică, la rugby.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 iunie 2024. O elevă din Gorj a reuşit o performanţă remarcabilă. Este singura românca admisă la prestigioasa Universitate Dartmouth din America