Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 mai 2023. Cel mai mare parc de aventură din sud-estul ţării a fost inaugurat la Galaţi

Observator de bine, 5 mai 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.05.2023, 10:53

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 5 mai 2023

1) Cel mai mare parc de aventură din sud-estul ţării a fost inaugurat la Galaţi. Primii care au avut ocazia să îl testeze au fost copiii ucraineni refugiaţi şi cei aflaţi în centrele de plasament.

2) Investiţie de peste 12 milioane de euro în Mureş. O companie uriaşă de pe piaţa lactatelor a prezentat cel mai modern centru industrial şi logistic din judeţ.

3) Statele Unite ale Americii au aprobat primul vaccin împotriva bronşiolitei. Boala provoacă anual zeci de mii de decese, iar experţii spun că imunizarea va reduce aceste cifre cu peste 80%.

4) Investigații gratuite pentru depistarea cancerului de sân și col uterin, în Maramureş. Medicii de la Instititul Oncologic vor trece cu două unităţi mobile prin toate zonele din judeţ.

5) Cele mai mari tuneluri feroviare din România vor începe să fie săpate în curând. Este vorba de două galerii de 12 kilometri, între Braşov şi Sighişoara, unde trenurile vor merge cu 160 de kilometri pe oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 mai 2023. Cel mai mare parc de aventură din sud-estul ţării a fost inaugurat la Galaţi