Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 martie 2024. Un oraş din Sardinia le promite celor care se mută sa lucreze de aici chirii de numai un euro pe lună

Observator de bine, 5 martie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.03.2024, 18:09

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 5 martie 2024

1) BMW va deschide în România un centru IT cu mii de angajaţi. Ţara noastră a fost preferată de gigantul german în locul Ungariei.

2) O companie de proiectare din Bucureşti a introdus din luna septembrie săptămâna de lucru de patru zile. La jumătate de an distanţă, patronul spune că angajaţii săi sunt acum mult mai productivi.

3) Un oraş din Sardinia le promite celor care se mută sa lucreze de aici chirii de numai un euro pe lună. Condiţia pusă de autorităţi este ca aceştia să le împărtăşească localnicilor cunoştinţele lor profesionale.

4) Comoară istorică descoperită în Vrancea, de către doi tineri pasionaţi de arheologie. Aceştia au găsit îngropate 150 de monede din Grecia Antică, pe care le-au predat autorităţilor.

5) Un pilot a ajutat la naşterea unui bebeluş în timpul cursei de la Taipei la Bangkok. Micuţul a fost botezat simbolic de echipajul de zbor "Sky Baby".

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 martie 2024. Un oraş din Sardinia le promite celor care se mută sa lucreze de aici chirii de numai un euro pe lună