Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 octombrie 2023. Comisia Europeană lansează un program prin care tinerii vor putea călători gratuit prin Europa

Observator de bine, 5 octombrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.10.2023, 10:32

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 5 octombrie 2023

1) Astăzi este Ziua Educației, iar în România este sărbătorită - cum altfel?! - cu o zi liberă. Elevii nu participă la cursuri, dar pot lua parte la activități educative.

2) Comisia Europeană lansează un program prin care tinerii vor putea călători gratuit prin Europa. 36 de mii de studenți vor beneficia de această șansă.

3) Dă-i unei femei pantofii potriviți și va cuceri lumea. Două tinere din Sibiu au reușit să facă o afacere de succes care a stârnit și interesul lui Jennifer Lopez.

4) Delicatesa din Asia care i-a cucerit și pe români. Edemame sau păstăile de soia verde au intrat în trendurile culinare și la noi.

5) Carla Bruni, fosta primă doamna a Franței, a invins cancerul la sân după 4 ani de luptă care au forțat-o să stea departe de lumina reflectoarelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 octombrie 2023. Comisia Europeană lansează un program prin care tinerii vor putea călători gratuit prin Europa