Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 5 septembrie 2024. Rata şomajului în rândul tinerilor din România a scăzut serios

Observator de bine, 5 septembrie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 05.09.2024 , 17:27

Observator de bine, știrile zilei de 5 septembrie 2024

1) Rata şomajului în rândul tinerilor din România a scăzut serios. Procentul a ajuns la 8 la sută, faţă de 12 la sută cât era anul trecut.

2) Vama Veche renaşte după dezastrul produs de cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Plajele sunt aproape refăcute, iar turiştii au rămas să se distreze în continuare.

Vezi și

3) O vacă Holstein a câştigat titlul de eroina anului în fermele de la noi din ţară. A adus pe lume patru viţei, eveniment extrem de rar, care apare o dată la 11 milioane de cazuri.

4) O nouă companie aeriană va opera zboruri de pe aerportul din Cluj. AirBaltic a anunţat curse spre Letonia de la 75 de euro.

5) Alocaţiile şi indemnizaţiile pentru copii vor fi plătite mai repede în septembrie. Măsura vine în ajutorul părinţilor, care se pregătesc de începerea şcolii.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 septembrie 2024. Rata şomajului în rândul tinerilor din România a scăzut serios