Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 august 2021. Micro-terasele, marea atracție din Sibiu; piloți de legendă, în România

Observator de bine, 6 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 06.08.2021, 21:00

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 6 august 2021

1) Paul McCartney s-a vaccinat anti-covid şi a publicat o fotografie pe contul său de Instgram. Cântăreţul de 78 de ani i-a îndemnat pe fanii săi să facă la fel pentru a fi "la modă".

2) Sky Brown a devenit la 13 ani cea mai tânără medaliată din istoria Marii Britanii, după ce a terminat pe locul 3 competiţia de park skateboarding. Performanţa adolescentei este cu atât mai uimitoare cu cât în 2020 a căzut de la înălţime în timpul unui antrenament şi a suferit răni grave la cap.

3) Două legende din lumea curselor de maşini au venit la noi în ţară pentru a-i antrena pe elevii români. Giancarlo Fisichella şi Marco Cioci au declarat că îi vor învăţa tot ce trebuie să facă pentru a ajunge să concureze în competiţiile de top.

4) Micro-terasele au devenit atracţia acestei veri în judeţul Sibiu, spre bucuria proprietarilor. Antreprenorii au preluat modelul de la marile oraşe europene şi se bucură acum de profituri considerabile.

5) O pisică le-a furat inima spectatorilor prezenţi la un joc de baseball desfăşurat în Statele Unite. Felina s-a plimbat printre cele două echipe şi nu s-a lăsat deloc prinsă, motiv pentru care fanii au desemnat-o cel mai bun jucător de pe teren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 august 2021. Micro-terasele, marea atracție din Sibiu; piloți de legendă, în România