Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 6 august 2024. În primele opt luni ale anului, peste un miliard de ambalaje au fost reciclate prin sistemul Garanţie Returnare

Observator de bine, 6 august, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 06.08.2024 , 17:07

Observator de bine, știrile zilei de 6 august 2024

1) Prag istoric atins în România în ceea ce priveşte lupta cu poluarea. În primele opt luni ale anului, peste un miliard de ambalaje au fost reciclate prin sistemul Garanţie Returnare.

2) Reuşitele lui David Popovici îi forţează pe aleşii locali să facă investiţii. În Cluj-Napoca, anul viitor ar urma să fie gata un complex sportiv de natație cu trei bazine.

Vezi și

3) Recalcularea pensiilor din luna septembrie aduce venituri mai mari pentru mai mult de trei milioane de vârstnici. Creșterea va fi în medie de 500 lei.

4) Localnicii din satul braşovean Şimon au reuşit să stragă turişti pe bandă, după ce s-au apucat să restaureze casele tradiţionale. Iniţiativa acestora a fost lăudată şi de jurnaliştii de la Euronews.

5) Revenire puternică pe bursele asiatice, după prăbuşirea de luni. Temerile privind o recesiune au început să scadă, după ce pieţele au ajuns din nou pe creştere.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 august 2024. În primele opt luni ale anului, peste un miliard de ambalaje au fost reciclate prin sistemul Garanţie Returnare