Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 februarie 2023. O şcoala de stat din Timişoara a înlocuit cantina cu o cafeterie cochetă

Observator de bine, 6 februarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 06.02.2023, 09:25

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 6 februarie 2023

1) În premieră pentru România, o şcoala de stat din Timişoara a înlocuit cantina cu o cafeterie cochetă. Meniurile sunt create special pentru copii de un nutriţionist, ca să îi ajute să se dezvolte armonios.

2) Sistem performant instalat la Vama Nădlac, după o investiţie de 100.000 de euro. Camioanele vor fi cântărite din mers, iar şoferii nu vor mai fi nevoiţi să aştepte cu orele la coadă.

3) Spectacol pe pârtia Kalinderu din Buşteni, unde s-a deschis oficial sezonul de schi. Salvamontiştii au coborât pe pârtie cu torţe, iar la final a avut loc un foc de artificii.

4) Ajutor de urgență pentru românii care cad victime infracțiunilor. Aceştia vor primi un avans din compensaţia financiară sub formă de vouchere, în limita a cinci salarii minime pe ţară.

5) O canadiancă de 18 ani a câștigat la loto 30 de milioane de dolari. Tânăra spune că a dat marea lovitură cu primul bilet cumpărat în viaţa ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 februarie 2023. O şcoala de stat din Timişoara a înlocuit cantina cu o cafeterie cochetă