Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 februarie 2024. Cinci oraşe din România se află în topul celor mai sigure locuri din Europa în care să trăieşti sau să călătoreşti

Observator de bine, 6 februarie 2024, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 06.02.2024, 18:31

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 6 februarie 2024

1) Românul Şerban Ghenea a câştigat un nou premiu Grammy, în calitate de inginer de sunet la albumul lui Taylor Swift. Până acum, acesta a adunat nu mai puţin de 5 trofee.

2) Cinci oraşe din România se află în topul celor mai sigure locuri din Europa în care să trăieşti sau să călătoreşti. Cel mai bine clasat este Clujul, urmat de Timişoara şi Braşov.

3) Oradea a găsit o modalitate inedită prin care să atragă turiştii. Aceştia au transport gratuit şi reduceri la restaurante, cu condiţia să stea cel puţin două nopţi în oraş.

4) Salariile din Sănătate cresc cu 15%, în două tranşe. Măririle vor fi acordate în luna martie şi în luna iunie.

5) Descoperire istorică în Scoția. Fosilele unei noi specii de reptile zburătoare, contemporane cu dinozaurii, au fost găsite pe o insulă din nordul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 februarie 2024. Cinci oraşe din România se află în topul celor mai sigure locuri din Europa în care să trăieşti sau să călătoreşti