Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 iulie 2023. O elevă care vinde legume în piaţă pentru a-şi ajuta părinţii a luat 9.50 la BAC

Observator de bine, 6 iulie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 06.07.2023, 15:09

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 6 iulie 2023

1) Poveste emoţionantă în Buzău, unde o elevă care vinde legume în piaţă pentru a-şi ajuta părinţii a luat 9.50 la Bacalaureat. Fata este şi olimpică la Biologie, iar visul ei este să devină medic.

2) Podul peste Dunăre, care leagă judeţele Brăila şi Tulcea, a fost inaugurat astăzi. Lung de aproape 2 kilometri, proiectul a costat 2,4 miliarde de lei.

3) Un bărbat din Florida a emoţionat o lume întreagă, după ce şi-a cerut în căsătorie iubita din liceu, la 60 de ani de la prima întâlnire. Cei doi au reluat legătura acum o lună, după ce jumătate de secol au stat despărţiţi.

4) Start perfect pentru jucătoarele din România la Wimbledon. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat fără probleme în turul secund al turnelui.

5) Doi copii din Statele Unite au salvat de la moarte un băiat de 7 ani, care a căzut într-o piscină. Adolescenţii l-au scos la suprafaţă de pe fundul apei, iar apoi mama lor a reuşit să îl resusciteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 iulie 2023. O elevă care vinde legume în piaţă pentru a-şi ajuta părinţii a luat 9.50 la BAC