Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 noiembrie 2023. Auroră boreală, un fenomen care în mod obişnut se desfăşoară în regiunile polare, a fost vizibilă şi în ţara noastră

Observator de bine, 6 noiembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 06.11.2023, 17:48

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 6 noiembrie 2023

1) Toate privirile au fost îndreptate spre cer ieri seară. Auroră boreală, un fenomen care în mod obişnut se desfăşoară în regiunile polare, a fost vizibilă şi în ţara noastră.

2) România a devenit campioană mondială la minifotbal, după o finală dramatică. Tricolorii au egalat la ultima faza a meciului, apoi au învins Kazakhstan la loviturile de departajare.

3) Veşti bune de la Comisia Europeană. Specialităţile din porc, maturate în galeriile de sare, au devenit al 13-lea produs românesc recunoscut şi protejat în Uniunea Europeană.

4) Agenţia Moody’s a reconfirmat ratingul suveran al României şi perspectiva stabilă. Experţii prezic o creştere economică de 2% în acest an, procent care se va dubla în 2025.

5) Imagini emoţionante surprinse în Statele Unite, unde un copil a chemat poliţia acasă, însă nu pentru o urgenţă. Băiatul le-a spus agenţilor că voia doar o îmbrăţişare, dorinţă care i-a fost îndeplintă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 noiembrie 2023. Auroră boreală, un fenomen care în mod obişnut se desfăşoară în regiunile polare, a fost vizibilă şi în ţara noastră