Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 octombrie 2023. Pe cât de rar şi gustos, pe atât de sănătos. Mustul, băutura vedetă a toamnei, are numeroase beneficii, spun specialiştii

Observator de bine, 6 octombrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 06.10.2023, 14:38

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 6 octombrie 2023

1) Persoanele care donează sânge de cel puţin trei ori, în cursul unui an calendaristic, ar putea beneficia de o reducere a impozitului pe clădiri şi teren.

2) Un scriitor norvegian este câştigătorul Premiului Nobel pentru Literatură. Jon Fosse este unul dintre cei mai interpretaţi dramaturgi ai lumii.

3) Pe cât de rar şi gustos, pe atât de sănătos. Mustul, băutura vedetă a toamnei, are numeroase beneficii, spun specialiştii. Atenţie, însă, la cantitatea consumată.

4) Apple a anunţat că a lansat o actualizare software pentru a rezolva o problemă care face ca noul iPhone 15 să se supraîncălzească.

5) Şi 2030 va fi un an special în istoria fotbalului. FIFA a anunţat prima Cupă Mondială care se va desfăşura în 6 ţări de pe 3 continente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 octombrie 2023. Pe cât de rar şi gustos, pe atât de sănătos. Mustul, băutura vedetă a toamnei, are numeroase beneficii, spun specialiştii