Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 septembrie 2023. O cometă descoperită recent va putea fi văzută cu ochiul liber, în Europa de Nord, în dimineaţa zilei de 12 septembrie

Observator de bine, 6 septembrie 2023, prezentat de Oana Ormenisan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 06.09.2023, 14:31

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 6 septembrie 2023

1) O jandarmeriţă din Braşov a reuşit să vină cu patru medalii de bronz de la Mondialele de powerlifting. Deşi are numai 46 de kilograme, Alexandra a reuşit să execute îndreptări cu 100 de kilograme şi genuflexiuni cu 87 de kilograme.

2) Elevii români au câștigat trei medalii de argint și una de bronz la Olimpiada Internațională de Informatică. Graţie acestui rezultat, ţara noastră se menţine pe locul 2 mondial în clasamentul din toate timpurile.

3) Medicamentul care ajută dinţii să se regenereze este aproape gata. Cercetătorii japonezi spun că soluţia lor îi poate scăpa pe oameni de chinul unei proteze sau al unui implant.

4) Eveniment unic pentru pasionaţii de astronomie. O cometă descoperită recent va putea fi văzută cu ochiul liber, în Europa de Nord, în dimineaţa zilei de 12 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 septembrie 2023. O cometă descoperită recent va putea fi văzută cu ochiul liber, în Europa de Nord, în dimineaţa zilei de 12 septembrie