Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 aprilie 2023. A început construcţia Autostrăzii Moldovei, cea mai aşteptată şosea din România

Observator de bine, 7 aprilie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 07.04.2023, 09:25

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 7 aprilie 2023

1) Spitalul Clinic Judeţean Mureş a început în premieră pentru România să acorde servicii de îngrijire la domiciliu. Astfel, echipele medicale se vor deplasa acasă la bolnavii care le solicită ajutorul.

2) Ford a prezentat prima maşină electrică care va fi produsă în România, la fabrica din Craiova. Furgoneta E-Transit Courier va intra în producție anul viitor.

3) Cea mai mare companie aeriană din România a anunţat primele curse de pe aeroportul din Braşov. Începând din luna august, pasagerii vor putea zbura direct spre Marea Britanie sau Germania.

4) Papa Francisc a celebrat tradiţionala slujbă de Joia Mare şi a spălat picioarele a 12 tineri deţinuţi. Printre ei s-a aflat şi un român, aflat la o închisoare pentru minori.

5) A început construcţia Autostrăzii Moldovei, cea mai aşteptată şosea din România. Primii trei kilometri de asfalt au fost turnaţi joi, iar lucrarea ar urma să fie gata în 2026.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 aprilie 2023. A început construcţia Autostrăzii Moldovei, cea mai aşteptată şosea din România