Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 august 2023. Scrisoare de mulţumire către un poliţist din Brăila, după ce a ajutat o turistă din să-şi recupereze bagajul pierdut

Observator de bine, 7 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 07.08.2023, 14:45

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 7 august 2023

1) România obţine o nouă performanţă la Campionatele Mondiale de canotaj pentru juniori. Sportivii noştri au cucerit în total trei medalii de aur şi trei de bronz.

2) Cadou surpriză pentru un poliţist din Brăila, după ce a ajutat o turistă din Turcia să îşi recupereze bagajul pierdut. Tânăra i-a trimis o scrisoare de mulţumire şi i-a promis că data viitoare când revine în România îl va răsplăti.

3) Capitala va avea primele 100 de autobuze complet electrice, până la finalul acestui an. Mijloacele de transport public sunt fabricate în China, iar unul singur costă 3 milioane de lei.

4) Show incendiar făcut de Imagine Dragons la festivalul Untold. La sfârşitul spectacolului, solistul le-a făcut fanilor o declaraţie de dragoste şi le-a spus că vrea să mai vină la concerte în România

5) NASA răsuflă uşurată, după ce a reuşit să restabilească legătura cu Voyager 2. Agenţia pierduse contactul cu sonda veche de 50 de ani în luna iulie, după o comandă greşită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 august 2023. Scrisoare de mulţumire către un poliţist din Brăila, după ce a ajutat o turistă din să-şi recupereze bagajul pierdut