Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 decembrie 2021. Cerere surpriză în căsătorie, la Poarta Sărutului din Târgu Jiu

Observator de bine, 7 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 07.12.2021, 18:47

Observator de bine, știrile zilei de 7 decembrie

1) Cercetătorii americani vor dezvolta o gumă de mestecat care reduce răspândirea covid. Aceştia vor să folosească o proteină obţinută din plante, care inhibă dezvoltarea virusului în glandele salivare.

2) Un şofer le-a scris poliţiştilor că îşi vrea permisul înapoi, cadou de Moş Nicolae. Cererea bărbatului nu a rămas fără răspuns. Cu umor şi ironie, poliţiştii l-au anunţat că îşi va primi documentul de la iepuraşul de Paşte.

3) Un tânăr îndrăgostit din Turceni i-a pregătit iubitei o surpriză pe care nu o va uita niciodată. A dus-o în faţa Porţii Sărutului, din Târgiu Jiu, unde desenase o inimă uriaşă din zeci de lumânări aprinse, şi a cerut-o în căsătorie.

4) Magnus Carlsen a câştigat cea mai lungă partidă din istoria Campionatelor Mondiale de şah. Acesta l-a învins pe adversarul său rus după 136 de mutări, desfăşurate pe parcursul a 7 ore şi 47 de minute.

5) Celebrul cântec "All I want for Christmas is you" a primit statutul oficial de "diamant". Piesa lansată de Mariah Carey în 1994 s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 decembrie 2021. Cerere surpriză în căsătorie, la Poarta Sărutului din Târgu Jiu