Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 februarie 2023. Aeroclubul României organizează cursuri gratuite pentru cei care vor să devină piloți

Observator de bine, 7 februarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 07.02.2023, 10:05

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 7 februarie 2023

1) Medalie de aur pentru România la junioare, în Cupa Campionilor Europeni. Clubul "Mica Romă" din Blaj a terminat pe primul loc la proba de cros.

2) Aeroclubul României organizează cursuri gratuite pentru cei care vor să devină piloți. Tinerii cu vârsta între 16 şi 23 de ani se pot înscrie până pe 10 februarie.

3) O companie elveţiană deschide o fabrică în Galaţi şi va angaja 200 de persoane. Valoarea investiţiei se ridică la 20 de milioane de euro.

4) Fotografie virală postată pe Facebook de Nadia Comăneci. Cea mai bună gimnastă din istorie s-a pozat cu celebrul Arnold Schwarzenegger, la sala de sport din Los Angeles.

5) S-a scris istorie la cea de-a 65-a ediţie a galei Grammy. Beyonce a câştigat trofeul cu numărul 32 din carieră şi a devenit, astfel, cel mai premiat artist al competiţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 februarie 2023. Aeroclubul României organizează cursuri gratuite pentru cei care vor să devină piloți