Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 februarie 2024. Fetiţă de trei ani, diagnosticată cu o tumoare severă, salvată de medicii din Iaşi

Observator de bine, 7 februarie 2024, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 07.02.2024, 12:13

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 7 februarie 2024

1) O fetiţă de trei ani, diagnosticată cu o tumoare severă, a fost salvată de medicii din Iaşi. Intervenţia a fost un succes, iar copila nu a rămas cu sechele neurologice.

2) Facturi mai mici la gaze și electricitate luna aceasta. Mai mulţi furnizori au anunţat că micşorează preţul chiar şi sub plafonul maxim stabilit de stat.

3) Pentru prima dată, Palatul Principilor din Transilvania şi-a deschis uşile publicului. Clădirea are 6 secole şi a fost reabilitată recent, după lucrări care au durat 5 ani.

4) România este cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa, care are loc mâine. Evenimentul va fi transmis live în AntenaPLAY.

5) O firmă din Coreea de Sud anunţă bonusuri record pentru a stimula natalitatea. Angajaţii care devin părinţi vor primi 75.000 de euro pentru fiecare copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 februarie 2024. Fetiţă de trei ani, diagnosticată cu o tumoare severă, salvată de medicii din Iaşi