Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 iulie 2021. Comisia Europeană îmbunătățește prognoza privind economia României cu peste 2 procente

Observator de bine, 7 iulie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 07.07.2021, 19:56

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 7 iulie 2021

1) Comisia Europeană şi-a îmbunătăţit considerabil prognoza referitoare la economia României în acest an. Potrivit noii estimări, creşterea pe 2021 va fi de 7,4%, faţă de 5,1% cât arătau datele din primăvară.

2) Un român a fost invitat să cânte la nunta vedetelor Gwen Stefani şi Blake Shelton. Ion Zancă a povestit la Observator că artiştii au fost foarte impresionaţi şi i-au mulţumit pentru prestaţia sa.

3) Primele sere subacvatice, cunoscute sub numele de "Grădina lui Nemo", au dat roade. Cercetătorii au cules căpşuni şi salate plantate în capsule, la 8 metri adâncime.

4) Una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume a ales să-şi petreacă vacanţa la noi în ţară. Garbine Muguruza a promovat pe reţelele de socializare peisaje de la Peştera Dâmbovicioara şi din Parcul Naţional Piatra Craiului.

5) Nava Ever Given a părăsit în sfârşit Canalul Suez, după mai bine de trei luni de blocaj. Vasul cu o capacitate de 200.000 de tone a provocat una dintre cele mai grave crize maritime din istorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 iulie 2021. Comisia Europeană îmbunătățește prognoza privind economia României cu peste 2 procente