Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 iulie 2023. Avem trei românce în turul al treilea al turneului de la Wimbledon

Observator de bine, 7 iulie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 07.07.2023, 17:57

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 7 iulie 2023

1) Avem trei românce în turul al treilea al turneului de la Wimbledon. Cea mai spectaculoasă victorie a fost obţinută de Sorana Cîrstea, care eliminat-o pe fosta câştigătoare de la Roland Garros Jelena Ostapenko.

2) Proiect emoţionant al unui preot din Botoşani. Pentru a-i convinge pe copiii din localitate să aibă rezultate bune la şcoală, părintele le oferă două burse pe an, din donaţiile enoriaşilor.

3) Miracol făcut de medici în cazul campionului olimpic la dans pe gheaţă Roman Kostomarov. Internat în stare foarte gravă cu pneumonie şi o infecţie agresivă, sportivul a fost externat după 175 de zile de spitalizare.

4) Las Vegas, capitala mondială a distracţiei, uimeşte din nou. În oraşul din mijlocul deşertului Nevada a fost ridicată cea mai înaltă clădire sferică din lume, cu o înălţime de 112 metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 iulie 2023. Avem trei românce în turul al treilea al turneului de la Wimbledon