Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 iunie 2023. Patru milioane de români ar putea primi de la anul vouchere de vacanţă

Observator de bine, 7 iunie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 07.06.2023, 15:20

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 7 iunie 2023

1) Peste zece mii de cadre didactice au renunţat la grevă după adoptarea ordonanţei care prevede creşterea salariilor în învăţământ, astfel că examenele de final de an au toate şansele să se desfăşoare conform programului iniţial.

2) Patru milioane de români ar putea primi de la anul vouchere de vacanţă. Senatul a adoptat un proiect de lege care prevede ca astfel de vouchere să fie acordate şi celor care lurează în mediul privat, pe cheltuiala statului.

3) Veşti bune entru bucureşteni - începe betonarea Pasajului Doamna Ghica. Primarul Capitalei promite că acesta va fi deschis circulaţiei din toamnă.

4) Sculpturile lui Constantin Brâncuşi de la Târgu Jiu, Poarta Sărutului, Masa Tăcerii şi Coloana Infinitului, vor fi scanate cu lasere 3D. Este primul pas pentru restaurarea operelor marelui sculptor român.

5) Şi regele Charles şi-a luat la revedere de la Romania. În ultima zi petrecută pe pământ românesc, monarhul britanic a vizitat satul de suflet, Viscri, unde a fost primit cu pălincă şi flori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 iunie 2023. Patru milioane de români ar putea primi de la anul vouchere de vacanţă